Comenzile plasate pana pe 7 Mai 2024 din categoriile "HAINUTE" se vor livra incepand cu data 8 Mai 2024  

Aspecte importante de luat in considerare la cumpararea hainelor pentru bebelusi - partea a II-a

Am vorbit, intr-o prima parte a articolului referitor la acest  subiect, despre o serie de factori, foarte importanti, de luat in considerare, atunci cand achizitionam hainute pentru bebelusii nou aparuti in familiile noastre. In tumultul evenimentelor determinate de acest moment important in viata oricaror parinti, aspecte insemnate privind achizitia de haine bebelusi pot fi trecute, usor ,cu vederea. Am punctate deja, importanta unor elemente precum siguranta oferita de hainele pe care le poarta bebelusul, materialele din care sunt confectionate acestea, precum si marimea hainutelor. Hainutele pentru bebelusi trebuie sa fie sigure, din toate punctele de vedere, sa nu prezinte nici un fel de risc pentru copilas. In aceeasi masura, materialele din care sunt confectionate, precum si marimea hainutelor, trebuie sa asigure bebelusului confort  si libertate de miscare, din toate punctele de vedere.  Pe langa aspectele punctate mai sus, mai exista si altele, cu insemnatate specifica.

 

 FUNCTIONALITATEA

Functionalitatea este un element important in ecuatia achizitionarii de hainute bebelusi.  In ceea ce ii priveste pe nou-nascuti, acestia dorm, in cea mai mare parte a timpului; este nevoie ca hainutele pe care le poarta sa fie confortabile, lejere; foarte potrivite sunt hainutele gen body, pelincutele, sacii de dormit, rochitele de casa, salopete, compleuri. De asemenea, este important ca hainele nou-nascutului sa fie usor de pus si scos, pentru ca nici copii si nici parintii sa nu resimta operatiunea de schimbare ca pe o corvoada greu de suporat. La aceasta varsta, este foarte important ca bebelusul sa se simta cat mai confortabil cu putinta; multi parinti ar fi tentati sa cumpere costumase haioase, cu diverse forme, insa, in practica, bebelusul se va simti mult mai bine intr-un body sau o salopetica. Iar daca bebe este multumit, atunci si parintii se vor simti bine. Nu este nevoie de prea multe tinute pentru ocazii speciale pentru bebelus, pentru ca nu va avea timp sa le poarte; in plus, nici nu este nevoie de prea multe hainute pentru varsta de nou-nascut, avand in vedere ca bebelusul creste foarte repede, iar garderoba sa va trebui inlocuita destul de des.  In cazul in care nu doriti sa stiti sexul copilului pana la nastere, este bine ca hainutele cumparate sa fie intr-o paleta cromatica neutra, care sa se potriveasca si fetelor si baietilor. Important este sic a hainutele sa se poata spala usor si sa reziste mai multor spalari, dat fiind faptul ca bebelusii trebuie schimbati de mai multe ori pe zi. In aceasta etapa a vietii noului venit in familie, parintii au nevoie de odihna si liniste, nu de corvezi coplesitoare, precum spalatul unor hainute pretentioase.

 

COSTUL

                La cumpararea hainutelor bebelusului, nu trebuie sa primeze pretul cel mai mic, ci calitatea. Nu ar trebui facut nici un fel de rabat de la calitate, in acest context.  Trebuie tinut cont ca bebelusii sunt fiinte fragile si sensibile, asa ca hainutele de calitate pot scuti multe probleme de sanatate, in primul rand, afectiuni ale pielii sau ale sistemului respirator (alergii). Solutia corecta este sa alegem calitatea, in detrimentul cantitatii. Multe magazine ofera, periodic, discount-uri si promotii, care pot oferi posibilitatea achizitionarii unor produse de calitate superioara, la preturi excelente.

 

ANOTIMPUL

Nu in ultimul rand, trebuie avut in vedere anotimpul in care se va naste copilasul. Daca vom achizitiona haine pentru nou nascut groase, iar bebelusul se va naste in anotimpul cald, cu siguranta hainutele respective nu vor mai putea fi folosite, pentru ca bebe va creste, iar hainutele nu I se vor mai potrivi, in sezonul rece din primul sau an de viata. De aceea, trebuie facuta o planificare clara, in privinta achizitiilor de haine bebelusi, in functie de anotimpul in care se va naste bebelusul. Daca acesta se va naste in ianuarie, deja trebuie sa va ganditi la hainute de vara pentru 6 luni, de exemplu. Pentru cumparaturi online, cititi cu foarte mare atentie, descrierea produselor; orientati-va dupa site-urile cu descrieri detalite ale acestora. Si zonele geografice sunt importante a fi luate in considerare, atunci cand se face o achizitie de hainute bebelusi; in zonele montane se poarta hainutele din tesaturi mai pline, mai dense, in vreme ce in zonele de campie, pe litoral, sunt mai potrivite tesaturile mai lejere, mai subtiri.

Suport clienti Luni-Vineri 10:00-19:00 Timp de raspuns la e-mail maxim 1 zi lucratoare.

0724496295 info@orlandokids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!